mandag 27. oktober 2008

Bessheim Boogie






Det ble jaggu tur på oss til Bessheim tidligere i høst. Vi ankom åstedet langt på natt som vanlig. Hodelykter, teltoppsetting, plugger, soveposer og ivrig hund med nese for nye lukter fant seg til rette nede ved vannkanten. Oppblåsbare liggeunderlag er ikke mye verdt når de ikke lenger holder på lufta de er blåst opp med, men med etpar slurker vin i kroppen ble det søvn av det.

Lørdagen var det tur og høsten viste seg fra sin aller beste side. Vannvittige farger, en heidundrende utsikt og elleville hunder. På kvelden var det foredrag med Runar Ness. Det er med god margin ett av de mest interessante foredragene undertegnede har fått med seg. Fantastisk morsomt og lærerikt. Anbefaler alle som ikke var der til å sjekke muligheten for å få noe slikt med seg ved en senere anledning. Sjekk ut www.alpha-gruppen.com. Selv har jeg fått meg Ekte mannfolk skyter ikke ulv klistermerke på bilen ved siden av NAMK-merket.

Søndag ble det hjemreise over Valdresflya. Det er litt av et land vi lever i. En god porsjon nasjonalromatiske inntrykk å ta inn på den turen gitt.


Ingen kommentarer: